Brezplačna poštnina pri nakupu nad 49 €
Brezplačna poštnina pri nakupu nad 49 €

Femisol

60 kapsul (30 dni)
rating
Naravna in celovita rešitev lajšanja simptomov menopavze za ženske po 40. letu. Femisol učinkovito uravnava delovanje hormonov ter tako zmanjšuje neprijetne simptome in skrbi za vaše boljše počutje. Vsebuje maco, izvleček črne detelje (vir fitoestrogena) ter izbrane vitamine in minerale, ki zmanjšujejo utrujenost ter prispevajo k zdravju kosti in kože.

+ uravnava delovanje hormonov
+ boljše počutje
+ brez umetnih hormonov
+ 100% naravno delovanje 
+ krepi imunski sistem

3x Femisol (90 dni)
14% popust
92,85€
79,95€
Hitra in brezplačna poštnina pri nakupih nad 49€.
Payments
Govorimo naglas o    menopavziMenopavza je za vsako žensko posebno obdobje, ki ga vsaka občuti drugače. Ne gre za trenutek, gre za obdobje hormonskega neravnovesja in neprijetnih simptomov, ki spremljajo menopavzo. Femisol smo ustvarili z namenom naravnega lajšanja težav, ki jih prinese menopavza. Naravno in učinkovito do boljšega počutja. Femisol poskrbi za tvoje dobro počutje, da imaš ti energijo in željo uživati v življenju.

Počuti se dobro tudi v menopavzi.

Tvoji hormoni naj bodo ponovno pod kontrolo.

V menopavzi se ustavi delovanje jajčnikov in zmanjša proizvodnja estrogena, kar občutiš kot neprijetne simptome. V bistvu pa gre za hormonsko neravnovesje. To se občuti kot vročinsko oblivanje, nihanje razploženja, utrujenost in slabo počutje. Hormonsko ravnovesje igra ključno vlogo pri ohranjanju kakovosti življenja in vitalnosti v času menopavze.


Naroči
 

Femisol   prednosti

 • Učinkovito delovanje
 • 100% brez umetnih hormonov
 • maca + fitoestrogeni + vitamini
 • naprodaj tudi v lekarni
 • 10.000+ zadovoljnih uporabnic
 • GMP certifikat kakovosti

 

Preveri, kako Femisol   deluje
Uravnava delovanje hormonov
Z uravnavanjem hormonov na naraven način dosežemo boljše počutje ter hormonsko ravnovesje.


Boljše počutje & manj utrujenosti
Pomeni večjo produktivnost, boljše razpoloženje ter lažje obvladovanje izzivov. S tem neposredno vplivamo na celostno dobro počutje.
Krepi imunski sistem
Pomaga preprečevati okužbe in zmanjša tveganje za resnejše bolezni. Ohranja energijo in celostno zdravje.


Normalno psihološko delovanje
Omogoča večjo kakovost življenja, saj vpliva na počutje, obvladovanje stresa, kakovost odnosov in notranjo stabilnost.
Ščiti pred oksidativnim stresom
Zmanjšanje oksidativnega stresa preprečuje in ščiti celice pred poškodbami.


Ohranja zdravje kože, las in kosti
Sprememba estrogena se odraža v suhi koži in v tanjših laseh ter v spremembi gostote kosti.


Mnenja naših   zvestih uporabnic • Opinion type
  Teja, 45 let
  "Končno lahko mirno spim in se ne zbujam vsa premočena. Bolj naspana, sem tudi boljše volje."
  rating
 • Opinion type
  Pavla
  "Preizkusila sem že veliko izdelkov, ki so obljubljali marsikaj. Pri Femisol se res počutim bolje. Všeč mi je, da ne rabim posebej jemati D vitamina. Navdušna sem, da nimam refluksa kisline in da sem končno našla izdelek, ki deluje tudi pri meni. Hvala vam iz srca. "
  rating
 • Opinion type
  Marina, 51 let
  "S samo menopavzo sem se srečala že zelo zgoraj in se poskusila izogniti hormonski terapiji. Moja ginekologinja je omenila opcijo s fitoestrogeni, ki so bolj naravni in šibki po delovanju, a delujejo. Meni pomaga dovolj, da  nisem več tako žalostna, utrujena in raztresena ves čas." 
  rating
 • Opinion type
  Veronika, 53 let
  "Odličen. Same pohvale z moje strani."
  rating
 • Opinion type
  Vesna, 48 let
  "Meni je izdelek prinesel predvsem mirnost čez dan, da me ne razburi več vsaka malenkost in tako je življenje res lepše. Prav tako se je močno zmanjšalo oblivanje čez dan in ponoči."
  rating
 • Opinion type
  Katarina
  "Končno dodatki primerni za ženske v zrelih letih, ki me ne redijo in ne napihnejo. Vse pohvale!"
  rating
 • Opinion type
  Tina
  "Meni je tabletke kupil mož in takrat sem dojela, da sem res grozna doma. Sedaj jih jemljem že pol leta in se počutim bolje, najbolj opazna razlika je pri vročinskih valih, ki jih skoraj ni več, precej bolje spim in sem boljše volje, saj je precej manj nihanj in migren. Opazila sem razliko tudi na koži, se mi zdi da sem dobila nazaj spet malo sijaja. Všeč mi je, da ne vsebuje umetnih hormonov in da res deluje."
  rating
 • Opinion type
  Romana, 47 let
  "Femisol sem kupila v naši lekarni in po kakšnem mesecu ugotovila, da skoraj nimam več težav s potenjem. Jemljem ga že tri mesece in ga bom še naprej."
  rating
 • Opinion type
  Marija, 50 let
  "Rada bi priporočila femisol vsem ženskam, ki jim menopavza krade življenje. Bila sem ena od njih. Konec vsakega dne tako utrujena in žalostna, zmedena, nenehno vroče in glavoboli... vedela sem, da tako ne morem več naprej, saj ni bilo zdravo ne zame, ne za moža. Zdravljenja s hormonskimi terapijami se malo bojim in sem se odločila najprej poskusiti kaj bolj naravnega in enostavnega. Priporočili so mi Femisol, ki ga sedaj jemljem ze skoraj dva meseca in se počutim odlično. Priporočam!"
  rating
 • Opinion type
  Petra, 46 let
  "Jemljem jih že skoraj en mesec in že opazim razliko, saj imam manj vročinskih valov, predvsem se to pozna ponoči, ko lahko končno normalno spim in se ne prebujam vsa premočena. Tudi počutim se odlično in lažje preživim skozi dan. Vem, da moram še malo počakati za celoten vpliv, ampak zaenkrat navdušena."
  rating
 • Opinion type
  Majda, 48 let
  "Femisol kupujem sedaj že pol leta in sem zadovoljna. Ne bom rekla, da nimam več nobenega simptoma, jih je pa zagotovo precej manj. To pomeni precej boljše spanje, manj zmedenosti in nihanj razpoloženja pri meni. In to mi povsem zadostuje. Tabletke so majhne in brez okusa, tako da jih je lahko pogoltniti. Jaz sem zadovoljna."
  rating
 • Opinion type
  Sabi
  Meni zelo pomaga pri vročinskih oblivih. Razlika je tudi v počutju.
  rating
Slide left
Slide right
Priporočamo   tudi
 • Femisol + Omega-3
  Femisol & Infinivit Omega-3
  48,90€  43,50€
  Naroči
 • 2x Femisol + 2x Omega-3
  za 2 meseca (60 dni)
  105,80€  92,98€
  Naroči
 • 3x Femisol in 3x Omega-3
  za 3 mesece (90 dni)
  158,70€  133,80€
  Naroči
 • Infinivit Omega-3
  Infinivit Omega-3
  19,95€
  Naroči
Slide right
Slide left
Skrbno izbrane sestavine, ki skrbijo za tvoje boljše počutje in zdravjeVitamin C

 • ščiti celice pred oksidativnim stresom normalno psihološko delovanje
 • krepi imunski sistem

Rdeča detelja

 • bogat vir izoflavonov

Vitamin D3

 • ohranja zdrave kosti
 • prispeva k delovanju imunskega sistema.Vitamin B6

 • zmanjšuje utrujenosti
 • uravnava delovanje hormonov

Maca

 •  lahko uravnava delovanje hormonov in lajša simptome menopavze (glej študije)Seznam sestavin


Vsebnost v dnevnem odmerku

% PDV*
izvleček črne detelje500 mg /
* od tega izoflavoni 40 mg /
Korenina mace400 mg /
Izvleček Ginsenga100 mg /
Vitamin C
100 mg125 %
Cink 10 mg100 %
Baker1,25 mg125 %
Vitamin B61,2 mg 86 %
Vitamin D3 10 μg200 %


Dnevni odmerek: 2 kapsuli
Število dnevnih odmerkov v embalaži: 30

* % PDV: priporočen dnevni vnos
** ni PDV vrednosti

Sestavine v padajočem vrstnem redu: Izvleček črne detelje (Trifolium pratense), izvleček korena mace (Lepidium meyenii), izvleček ginsenga (Panax ginseng), vitamin C (askorbinska kislina), cink (cinkov glukonat), baker (bakrov glukonat), vitamin D3 (holekalciferol), vitamin B6 (piridoksin HCl), sredstvo proti zgoščevanju: magnezijeve soli maščobnih kislin, ovojnica kapsule: HPMC celuloza, stabilizator: mikrokristalinska celuloza.

Vi sprašujete, mi odgovarjamoKaj je menopavza in kdaj se začne?
Menopavza je naravni del procesa staranja za vsako žensko. Opredeljuje se kot obdobje, ko ženska eno leto nima menstruacije. Starost, ko se menopavza pojavi, je različna, vendar se običajno zgodi v poznih 40-ih ali zgodnjih 50-ih letih.

Zaradi upada hormona estrogena in porušenega ravnovesja, je to obdobje čustvenih in fizičnih sprememb. 
Prinese lahko številne spremembe v telesu, saj so simptomi posledica zmanjšane proizvodnje estrogena in progesterona v jajčnikih. Simptomi vključujejo vročinske oblive, povečanje telesne mase ali suhost nožnice. 

Ženske menopavzo doživljajo različno -  nekatere jo čutijo kot blago utrujenost, druge bomo potrebovale zdravniško pomoč. Obdobje menopavze je obdobje novih začetkov in ne slabega počutja, osamljenosti in jeze.

Katere so najpogostejše spremembe med menopavzo?
Najpogostejše telesne spremembe, ki se zgodijo so vročinske oblivi, nočno potenje, težave s spanjem, suhost nožnice, spremembe v razpoloženju in povečanje telesne mase. Prav tako upad hormonov spremeni tudi kožo, lase ter kosti - spremeni se namreč struktura, elastičnost tako kože, las, nohtov ter kosti. 
Kaj je glavna prednost prehranskega dopolnila Femisol?
Glavna prednost Femisol prehranskega dopolnila je, da zajame žensko kot celoto in ji pomaga skozi problematično obdobje menopavze. Gre za obdobje hormonskih nihanj, sprememb v razpoloženju ter fizičnih sprememb na koži, laseh in nohtih. Zaradi dodanih vitaminov (vitamini C, D3, B6, E) in mineralov (cink) je Femisol v bistvu edino prehransko dopolnilo, ki ga potrebujete.
Ali vsebuje umetne hormone?
Ne, Femisol je naravno prehransko dopolnilo in ne vsebuje umetnih hormonov. Njegova glavna sestavina so izoflavoni črne detelje (fitoestrogen), ki je znana po svojih pozitivnih učinkih na simptome menopavze in se uporablja za naravno zdravljenje simptomov menopavze.

 Fitoestrogeni so snovi, ki so po kemijski strukturi podobni ženskim spolnim hormonom, posnemajo ali uravnavajo delovanje endogenih estrogenov, navadno z vezavo na estrogenske receptorje in s tem pripomorejo k hormonskemu ravnovesju. Ker gre za naravne sestavine, ki so šibkejše v svojem delovanju, je priporočen čas uživanja vsaj 3 mesece.

Kdaj so vidni prvi učinki uživanja Femisol?
Delovanje Femisol je naravno in brez umetnih hormonov ter tako prijazno vašemu telesu. Zaradi naravnih sestavin in šibkejšega delovanja kot hormonske terapije potrebujejo malo več časa, da telo absorbira sestavine in se nanje odzove. Naše zveste uporabnice poročajo o prvih vidnejših znaki že po približno 3 tednih, ko se izboljša splošno počutje -  manj utrujenosti, več elana in energije za vsakdanje opravke.  

Načeloma po 2 mesecih uživanja se občuti tudi konkretno manj vročinski oblivov, boljše spanje in občutek mirnosti kot ste ga bile navajene. Svetujemo, da pogledate že pripravljene akcijske pakete za 2 ali 3 mesece. Uporaba+
Vzemite 1 kapsulo Femisol (2x) dnevno med obrokom s tekočino.

+
Vsebina: 60 kapsul. Zadostuje za 30 dni.

+
Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti.

+
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. V primeru poškodovane ali nepopolne embalaže prehranskega dopolnila ne zaužijte. Shranjujte nedosegljivo otrokom!Shranjujte zaščiteno pred vlago in svetlobo pri temperaturi do 25° C.Potrebujete več informacij? Tukaj smo za vas Pišite nam

Pošlji
InfinivitFertilupFemisolHemosens
Izdelava: MMstudio
Zapri zapri Na spletnih straneh Femisol.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.