Hitra dostava in brezplačna poštnina pri nakupu nad 49 €
Hitra dostava in brezplačna poštnina pri nakupu nad 49 €

Mnenja

Opinion type
Majda, 48 let
"Femisol kupujem sedaj že pol leta in sem zadovoljna. Ne bom rekla, da nimam več nobenega simptoma, jih je pa zagotovo precej manj. To pomeni precej boljše spanje, manj zmedenosti in nihanj razpoloženja pri meni. In to mi povsem zadostuje. Tabletke so majhne in brez okusa, tako da jih je lahko pogoltniti. Jaz sem zadovoljna."
rating
Opinion type
Marina, 51 let
"S samo menopavzo sem se srečala že zelo zgoraj in res ni nisem želela hormonskih terapij. Moja ginekologinja je omenila opcijo s fitoestrogeni, ki so bolj naravni in šibki po delovanju, a delujejo. Meni pomaga dovolj, da  nisem več tako žalostna, utrujena in raztresena ves čas." 
rating
Opinion type
Petra, 46 let
"Jemljem jih že skoraj en mesec in že opazim razliko, saj imam manj vročinskih valov, predvsem se to pozna ponoči, ko lahko končno normalno spim in se ne prebujam vsa premočena. Tudi počutim se odlično in lažje preživim skozi dan. Vem, da moram še malo počakati za celoten vpliv, ampak zaenkrat navdušena."
rating
Opinion type
Vesna, 48 let
"Meni je izdelek prinesel predvsem mirnost čez dan, da me ne razburi več vsaka malenkost in tako je življenje res lepše. Prav tako se je močno zmanjšalo oblivanje čez dan in ponoči."
rating
Opinion type
Marija, 50 let
"Rada bi priporočila femisol vsem ženskam, ki jim menopavza krade življenje. Bila sem ena od njih. Konec vsakega dne tako utrujena in žalostna, zmedena, nenehno vroče in glavoboli... vedela sem, da tako ne morem več naprej, saj ni bilo zdravo ne zame, ne za moža. Zdravljenja s hormonskimi terapijami se malo bojim in sem se odločila najprej poskusiti kaj bolj naravnega in enostavnega. Priporočili so mi Femisol, ki ga sedaj jemljem ze skoraj dva meseca in počutim se prerojeno. Kot da je življenje spet moje in spet uživam v njem. Priporočam!"
rating
Opinion type
Tina
"Meni je tabletke kupil mož in takrat sem dojela, da sem res grozna doma. Sedaj jih jemljem že pol leta in se počutim bolje, najbolj opazna razlika je pri vročniskih valih, ki jih skoraj ni več, precej bolje spim in sem boljše volje, saj je precej manj nihanj in migren. Opazila sem razliko tudi na koži, se mi zdi da sem dobila nazaj spet malo sijaja. Včasih si moramo priznati, da potrebujemo pomoč, saj nam lahko hormoni res ponagajajo. Všeč mi je, da gre za naravne hormone in me ne skrbi, da s tem ogrožam svoje zdravje."
rating
Opinion type
Veronika, 53 let
"Odličen. Same pohvale z moje strani."
rating
Opinion type
Pavla
"Preizkusila sem že veliko izdelkov, ki so obljubljali marsikaj. Pri Femisol se res počutim bolje. Všeč mi je, da ne rabim posebej jemati D vitamina. Navdušna sem, da nimam refluksa kisline in da sem končno našla izdelek, ki deluje tudi pri meni. Hvala vam iz srca. "
rating
Opinion type
Romana, 47 let
"Femisol sem kupila v naši lekarni in po kakšnem mesecu ugotovila, da skoraj nimam več težav s potenjem. Jemljem ga že tri mesece in ga bom še naprej."
rating
Opozorilo
* Učinek izdelka se lahko razlikuje med posamezniki! Lahko se zgodi, da izdelek nima enakega učinka na vaše telo, kot poročajo nekateri naši kupci. Zgornja mnenja so rezultat edinstvenih izkušenj naših strank. Čas uživanja, trajanje učinkov in delovanje izdelka se od primera do primera razlikujejo.


Potrebujete več informacij? Tukaj smo za vas Pišite nam

Pošlji
InfinivitFertilupFemisolHemosens
Izdelava: MMstudio
Zapri zapri Na spletnih straneh Femisol.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.